آشنایی با داروی ژلوفن برای دندان درد

به گزارش مجله سرگرمی، ژلوفن (Gelofen) از مسکن های غیرکورتونی و از خانواده ایبوپروفن می باشد که در موارد مختلفی مثل تسکین دندان درد، آرتریت یا درد مفاصل، درد استخوان، تب، نقرس و دردهای دوران قاعدگی استفاده می گردد. اسهال، سردرد، کاهش فشار خون، حالت تهوع و استفراغ، سوء هاضمه شامل نفخ و درد شکمی بعضی از عوارض مصرف داروی ژلوفن می باشند.

آشنایی با داروی ژلوفن برای دندان درد

درد دندان برای خیلی ها غیرقابل تحمل است. این عارضه دلایل مختلفی دارد. گاهی دندان به دلیل پوسیدگی که دارد نمی تواند با مواد غذایی گرم و سرد کنار بیاید و همین عاملی می گردد برای آغاز یک دندان درد کلافه نماینده. در این شرایط است که تنها به دنبال راه حلی برای برطرف این درد ناخوشایند می گشت و معمولا اولین گزینه ای که به ذهنتان می رسد استفاده از داروهای مسکن است. اگر چه مسکن ها به خوبی می توانند دندان درد شما را از بین ببرند اما اشکال اینجاست که اولا مصرف طولانی مدت آن ها عوارض جانبی به دنبال داشته و ثانیا تنها به صورت موقتی این مشکل را برطرف می نمایند. بنابراین چنانچه دندان درد شما به دلیل یا باشد باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه نموده و مشکل را برطرف کنید. حتی هم نمی توانند مشکل شما را به طور کلی حل نمایند و تنها حالت تسکینی دارند. داروهایی مثل قرص ناپروکسن، قرص ایبوپروفن و قرص مفنامیک اسید از این دست هستند. اما در میان همه آن ها استفاده از ژلوفن برای دندان درد مشهورتر شده است. این داروی ژله مانند در واقع فرم ژله ای همان داروی بروفن است اما با شمایلی شکیل تر! در ادامه با داروی ژلوفن و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید آشنا می شوید.

آشنایی با داروی ژلوفن برای دندان درد

ژلوفن (Gelofen) از مسکن های غیرکورتونی و از خانواده ایبوپروفن می باشد. از این تسکین دهنده درد در موارد بسیار استفاده می گردد. دندان درد معمولا با مصرف این دارو برطرف می گردد. علاوه بر این از داروی ژلوفن در تسکین دردهایی مثل آرتریت یا درد مفاصل، درد استخوان، تب، نقرس و دردهای دوران قاعدگی استفاده می گردد.

این دارو معمولا به صورت کپسول یا قرص ژلوفن 400 یا 200 گرمی در داروخانه ها موجود است.

نام های تجاری، موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی

نام های تجاری Ibuprofen
موارد مصرف

تسکین درد

عوارض اسهال، حالت تهوع و استفراغ، سوء هاضمه و نفخ معده، سردرد، خواب آلودگی، کاهش فشار خون، تپش قلب، خارش، خونریزی گوارشی و بی اشتهایی
تداخل دارویی استامینوفن، داروهای ضد انعقادی، داروهای ادرارآور، داروهای کاهش دهنده قند خون

مقدار و نحوه مصرف ژلوفن

باتوجه به میزان درد از این دارو می توان روزی 3 الی 4 بار طی یک دوره زمانی موقت استفاده کرد. فاصله زمانی بین مصرف هر نوبت دارو 6 ساعت می باشد.

نکاتی که در رابطه با مصرف این دارو باید بدانید

  1. مصرف این مسکن در سه ماه آخر بارداری ممنوع است.
  2. به دلیل به حداقل رساندن عوارض گوارشی ژلوفن، بهتر است آن را بعد از یک وعده غذایی مصرف کرد.
  3. مصرف این دارو معمولا در افرادی که ناراحتی معده دارند ممکن است خونریزی های معده را به دنبال داشته باشد.
  4. در صورتیکه دچار علائمی مثل کهیر یا بثورات جلدی، خارش یا تورم در نواحی صورت، زبان یا گلو، سرگیجه شدید و دشواری در تنفس شدید سریعا به اورژانس یا درمانگاه مراجعه کنید. این ها نشانه های حساسیت شما به داروی ژلوفن می باشد.
  5. افراد مبتلا به بیماری هایی مثل آسم، زخم معده، ناراحتی های مربوط به کلیه، مسائل خونی، ناراحتی های قلبی یا سکته و افراد دچار فشار خون بالا نباید از این دارو استفاده نمایند و یا در صورت لزوم آن را با نظر پزشک و با احتیاط مصرف نمایند.

تسکین درد دندان با راهکارهای آسان خانگی

اگر عوارض مصرف مسکن های شیمیایی برایتان مشکل ساز شده اند بهتر است روش های خانگی را برای تسکین درد دندان امتحان کنید. این روش های ساده اگرچه به خوبی مسکن ها نمی توانند درد دندان را تسکین بخشند اما تا حد زیادی می توانند درد را کاهش دهند. استفاده از داروهای گیاهی مثل می تواند به عنوان یک درمان خانگی و گیاهی در کاهش دندان درد موثر باشد. در لینک های زیر با این درمان های خانگی به طور مفصل آشنا خواهید شد:

بیشتر بدانید:

امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. خواهشمندیم در صورتیکه تجربه مصرف این دارو را داشته و دیدگاهی در این باره دارید با دیگر خوانندگان مجله خبرنگاران در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

shop98ia.ir: مجله فروشگاهی: آخرین اخبار و مقالات تجارت الکترونیک

samitm.ir: مجله سامی: وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 130155

به "آشنایی با داروی ژلوفن برای دندان درد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با داروی ژلوفن برای دندان درد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید