دانشگاه شهرداری اهوازمقام دوم مسابقه بین المللی ربوکاپ را کسب کرد

به گزارش مجله سرگرمی، اسماعیل احمدی فر در تبادل نظر با خبرنگاران اظهار کرد: احتیاج موجود در کشور و احتیاج به تغییر سیستم سنتی دانشگاه های کشور تاسیس دانشگاه علمی کاربردی را به دنبال داشت که دانشجویان با تحصیل در این دانشگاه با مسائل اجرایی و کاربردی آشنا می شوند و در جریان روند فراوری علم که یک احتیاج اساسی جهانی است، قرار می گیرند و کشورهایی که فراوری علم داشته باشند کشورهای موفقی خواهند بود.

دانشگاه شهرداری اهوازمقام دوم مسابقه بین المللی ربوکاپ را کسب کرد

وی اضافه نمود: دانشگاه علمی کاربردی با دارا بودن 70 درصد فعالیت های کارگاهی و 30 درصد آموزشی نسبت به دیگر دانشگاه ها، سبب می گردد تا دانشجویان بیشتر در بحث پژوهش ها و کارگاه ها شرکت داشته باشند و فقط به آموزش محض نپردازند.

رئیس دانشگاه شهرداری اهواز مطرح نمود: در خوزستان با توجه به دارا بودن شرایط هم مرز بودن با کشورهای حاشیه خلیج فارس، دارا بودن بافت تاریخی و تمدنی، احتیاج به تاسیس دانشگاه علمی کاربردی احساس می شد که این دانشگاه همزمان با سطح کشور و احتیاج شهرداری ها، موقعیت جغرافیایی و بافت شهری کلان شهر ها تاسیس شد.

احمدی فر اعلام کرد: از آنجا که یکی از مسائل شهرداری ها وجود نیروهای کم سواد است، برای برطرف این مشکل شهرداری اهواز اقدام به تاسیس دانشگاه علمی کاربردی شهرداری کرد که با توجه به پیگیری استاندار خوزستان و بر اساس انعقاد قراردادی با استان بصره عراق، این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه بین المللی معرفی شده است.

وی ادامه داد: عمران ترافیک، عمران محض، برق مترو، مهندسی محیط زیست، بازیافت پسماند، مدیریت اداری، رشته های کامپیوتر در دو گرایش معماری و شهرسازی رشته هایی هستند که در دانشگاه علمی کاربردی شهرداری اهواز ارائه می شوند و رشته مهندسی برق مترو هم رشته ای است که فقط در دانشگاه تهران و دانشگاه شهرداری اهواز ارائه می گردد.

رئیس دانشگاه شهرداری اهواز گفت: نحوه پذیرش در این دانشگاه بر اساس شرط معدل صورت می گیرد. شهریه این دانشگاه نصف دانشگاه های دیگر است و به صورت یک جا دریافت نمی گردد و برای پرسنل شهرداری شامل تخفیف 10 درصد می گردد.

احمدی فر ادامه داد: پیوند پژوهش های شهرداری و دانشگاه علمی کاربردی شهرداری اهواز می تواند نقش به سزایی در طراحی پروژه های عظیمی در سطح کلانشهر اهواز داشته باشد. تدوین فصل نامه های علمی، پژوهشی و انگلیسی، ورود به مسابقات ورزشی و رباتیک، راه اندازی باشگاه علم و فناوری و شورای مطالعاتی از جمله فعالیت هایی هستند که در این دانشگاه انجام می شوند.

وی با اشاره به پیروزیت تیم دانشگاه شهرداری اهواز در مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران 2016 اظهار کرد: در این رقابت ها که بین 640 تیم از کشوره های مختلف دنیا انجام شد، تیم دانشگاه علمی کاربردی شهرداری اهواز در لیگ ربات های زیردریایی پیروز به کسب مقام دوم شد.

رئیس دانشگاه شهرداری اهواز مطرح نمود: تیم دانشگاه شهرداری اهواز تنها تیم حاضر در مسابقات بود که با توجه به ظرفیت و امکانات محدود با رباتی که کاملا ساخت دانشجویان این دانشگاه بود به این مسابقات راه پیدا کرد و با حضور تیم هایی همچون آمریکا، کانادا، ژاپن و کشورهای آسیای جنوب شرقی توانستیم مقام دوم بین المللی در لیگ ربات های زیر دریایی را کسب کرد.

namasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 51948

به "دانشگاه شهرداری اهوازمقام دوم مسابقه بین المللی ربوکاپ را کسب کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانشگاه شهرداری اهوازمقام دوم مسابقه بین المللی ربوکاپ را کسب کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید