طرز تهیه سنگ سیر کردی؛ پلوی خوشمزه کُردی

به گزارش مجله سرگرمی، این غذا مخلوطی از لوبیا سبز و لوبیا قرمز و سینه مرغ چرخ نموده می باشد و طرز تهیه بسیار راحتی دارد شما می توانید با تنوع در غذا های روزانه خود از غذا های خسته کننده راحت شوید.

طرز تهیه سنگ سیر کردی؛ پلوی خوشمزه کُردی

سنگ سیر کردی یکی از غذا های کردی که به پلو کردی هم معروف است این غذا در نقاط مختلف کردستان به شکل های گوناگون تهیه می گردد.

در واقع این غذا مخلوطی از لوبیا سبز و لوبیا قرمز و سینه مرغ چرخ نموده می باشد و طرز تهیه بسیار راحتی دارد شما می توانید با تنوع در غذا های روزانه خود از غذا های خسته کننده راحت شوید.

سنگ سیر به علت داشتن سبزیجات مختلف بسیار مقوی هم می باشد این غذا با آش سنگ سیر بسیار فرق دارد.

مواد لازم برای تهیه سنگ سیر کردی

برنج 2 پیمانه

هویج 2 عدد

سینه مرغ 1 عدد

پیاز 1 عدد

لوبیا سبز 1 پیمانه

لوبیا چیتی 1/2 پیمانه

سیب زمینی 2 عدد

سبزی کاکاتوی 1 ق غذاخوری (به دلخواه)

آرد سوخاری 2 ق غذا خوری

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه پلو کردی:

مرحله اول: تهیه قلقلی

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان می کنیم و چرخ می کنیم سپس به همراه پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد سوخاری مخلوط می کنیم و خوب مواد را ورز می دهیم تا منسجم گردد سپس برای 1 ساعت داخل یخچال گذاشته سپس از مواد به مقدار گردو در دست گرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

مرحله دوم: آماده سازی مواد پلو کردی

داخل یک قابلمه لوبیا سبز خرد شده را به همراه هویج نگینی شده و سبزی کاکاتوی و لوبیا چیتی (لوبیا چیتی ها را از قبل خیس کنید و بگذارید تا نیم پز گردد و آب آن را دور بریزید) و میزانی نمک و آب اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه مواد با هم به خوبی پخته شوند.

مرحله سوم: افزودن برنج

در ادامه کوفته قلقلی ها را به آرامی داخل مواد ریخته و بعد از گذشت 20 دقیقه از پخت مواد فوق سیب زمینی نگینی شده را به مواد اضافه کنید تا همه مواد پخته شوند و آب آن مقدار گردد سپس برنج را که از قبل خیس کردیم به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم: پخت سنگ سیر کردی

بعد از اضافه کردن برنج کمی کره یا روغن مایع را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج نرم گردد سپس به صورت کته پلو را دم بگذارید و روی قابلمه دمکنی قرار دهید و بگذارید به مدت 40 دقیقه برنج دم بکشد در انتهای پخت کمی زعفران روی برنج بریزید به همین راحتی پلو کردی ما حاضر شد شما می توانید سنگ سیر را به همراه ماست و سالاد میل کنید.

منبع: پارسی دی

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

منبع: فرادید
انتشار: 5 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 153460

به "طرز تهیه سنگ سیر کردی؛ پلوی خوشمزه کُردی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سنگ سیر کردی؛ پلوی خوشمزه کُردی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید