طرز تهیه همبرگر خونگی با طعم فست فودی????

به گزارش مجله سرگرمی، همبرگر جزء غذاهای راحت و گوشتی است که در سراسر جهان هوادار دارد. در جهان بیش از 100 نوع برگر داریم ولی اصالت اصلی این غذا متعلق به هامبورگ در آلمان است! همبرگر با گوشت های مختلف و طعم های مختلف. در بیشتر کشورهابه یک شکل درست می گردد. این غذا، به غذای فوری و آسان معروف است و به همین علت است که در فست فودی ها سرو می گردد و جزو غذاهای فست فودی است. برای آنکه از سالم بودن این غذا مطمئن باشید، بهتر است این غذای لذیذ و خوشمزه را در منزل تهیه کنید و با خیال آسوده میل نمایید. همه خوشمزگی همبرگر به گوشت و پیاز و سس مخصوص آن است؛ با ما در قسمت آشپزی از مجله خبرنگاران همراه باشید تا طعم یک همبرگر فوق العاده خانگی را تجربه کنید!

طرز تهیه همبرگر خونگی با طعم فست فودی????

مواد زیر برای تهیه 9 عدد همبرگر کافی است؛ میتوان همبرگرها را تا سه ماه داخل فریزر نگهداری کرد! به این روش که بین آنها نایلون انداخته و داخل یک نایلون دیگر قرار داده و فریز کنید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر خونگی

گوشتچرخنموده500 گرم
پیاز3عدد
سیر4-6حبه
قارچ250گرم
کاهو و گوجه فرنگیبه مقدار لازم
سس مایونز، سس خردل و سس گوجه به مقدار لازم
ادویه (فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک) به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی، پیتزا مینی با نون همبرگر

طرز تهیه همبرگر خونگی:

1- گوشت و ادویه را باهم مخلوط نموده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را ورز می دهیم.

دقت کنین که لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ ماندن آب پیاز داخل مواد باعث می گردد که با حرارت تماشا همبرگر، گوشت کاملا مغز پخت گردد.

2- بعد از اینکه حدود 5 دقیقه مواد را ورز دادیم، مواد را به 9 توپک مساوی تقسیم می کنیم.

3- به یاری دو عدد درب قوطی رب (می توان از دو بشقاب یا هر وسیله دیگری استفاده کرد)، توپک ها به صورت یک مقدار به شکل دایره در می آوریم.

4- سپس گریل را که از قبل داغ کردیم، کنی چرب می کنیم و همبرگرها را روی آن می گذاریم تا کباب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ

نکته: می توان همبرگر را داخل تابه کباب کنیم یا با روغن سرخ کنیم؛ اما برترین و سالم ترین روش کباب کردن همبرگر هست که طعم گوشت را نیز حفظ می نماید.

5- در این فاصله که همبرگرها آماده می شوند، یک پیاز میانه را خلالی خرد می کنیم و تفت می دهیم تا کاراملی گردد، قارچ ها را هم ورقه ای می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).

6- حالا سس خردل ملایم و سس مایونز و سس گوجه را به همراه یک پیاز کوچک که نگینی خرد نموده ایم مخلوط می کنیم. زمانی که دو طرف همبرگرها کاملا کباب شد، روی هر کدام یک ورقه پنیر می گزاریم.

7- سس ترکیبی که آماده نموده ایم را روی نان می ریزیم و پخش میکنیم، پیاز کاراملی را روی نان آغشته به سس پخش میکنیم.

8- کاهوها را روی پیاز قرار می دهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار می دهیم.

گوجه و لایه بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!

چند نکته در تهیه همبرگر خونگی:

  • اصولا برای همبرگر از گوشت گوساله استفاده می گردد؛ البته اجباری نیست و می توان متناسب با ذائقه خود از گوشت گوسفند، ترکیب گوشت با سویا ،گوشت گوساله، یا حتی گوشت مرغ (دستور کمی متفاوت می گردد) استفاده کرد.
  • همبرگر را بیشتر با نان ساندویچی گرد، باگت و نان های معمولی سرو می نمایند.
  • اضافه کردن تخم مرغ، آرد، ماست و هرگونه مخلفات دیگر به گوشت، نه فقط آن را لذیذ نمی نماید، بلکه باعث می گردد تا برگری که در حال درست کردن هستید، به کباب تابه ای تبدیل گردد.(همبرگر اصیل فقط فقط با گوشت درست می گردد؛ بدون هیچ افزودنی! در مراحل پایانی پخت کمی نمک به آن اضافه می گردد. اینکه در این دستور پیاز و سیر و ادویه را اضافه کردیم، بابت ذائقه و سلیقه ایرانی در طعم غذاست).
  • زیر و رو کردن همبرگر در حال طبخ، باعث می گردد تا داخل آن سریع تر و بهتر طبخ گردد. این زمان طبخ می تواند حتی تا یک سوم هم کاهش پیدا کند.
  • اگر دوست ندارین که موقع آماده کردن ساندویچ، نان در اثر گرمای همبرگر و یا رطوب مواد داخل ساندویچ خمیر گردد، حتما قسمت داخلی و سفید نان ها را روی گریل تست کنین.
  • از هر نوع سبزیجات و یا ترکیب دلخواه می توانید برای ساندویچان استفاده کنین.
  • از سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) یا سس قرمز به عنوان چاشنی بهره ببرید. همانطور که می دانید سس کچاپ یک سس خوشمزه و اشتها آور شامل گوجه فرنگی ، فلفل شیرین ، نمک ، کمی شکر و سرکه و یک کمی میخک و دارچین است. برای یادگیری طرز تهیه چند نوع سس گوجه فرنگی (کچاپ) کلیک کنید.
  • می توانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس بهره ببرید .
  • گاهی می توان همبرگرها را بصورت ذغالی درست کنید. همبرگرها را داخل توری قرار دهید و بر روی آتیش ذغالی کنید.
  • می توانید همبرگرها را داخل فریزر نگهداری کنید و هر زمان احتیاج داشتید آن را سرخ کنید.

امیدوارم از طرز تهیه همبرگر خانگی خوشتان آمده باشد. این غذا را برای ناهار به عنوان غذای سریع درست کنید و در کنار خانواده میل کنید.

iraniro.ir: تور داخلی ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان

italyro.ir: تور ایتالیا ارزان قیمت، تور ایتالیا نوروز 97، تور بهار

itgap.ir: آی تی گپ | مجله فناوری گردشگری، موفقیت،

منبع: اُکالا
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 164158

به "طرز تهیه همبرگر خونگی با طعم فست فودی????" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر خونگی با طعم فست فودی????"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید