20 نکته تغذیه ای در ایام امتحانات

به گزارش مجله سرگرمی، برخی از دانش آموزان به دلیل اضطراب زیاد، امتحانات خود را خراب می نمایند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذا های مناسب استفاده نمایند. برخی از سبزی ها از قبیل: ریحان، نعنا، کاهو و سیب در کاهش اضطراب بسیار مفید هستند.

20 نکته تغذیه ای در ایام امتحانات

امتحانات نهایی دانش آموزان کلاس دوازدهم از دیروز شنبه آغاز شده است؛ بسیاری از دانش آموزان روز های پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می پردازند و تصور می نمایند که غذا و استراحت مانع مطالعه می گردد، در صورتی که با تغذیه صحیح می توان بازده فکری را افزایش داد.

به کارگیری نکات و توصیه های زیر توان دانش آموزان را برای یادگیری بهتر و موفقیت در امتحانات افزایش می دهد:

1- در زمان کار یا مطالعه غذا نخورید و برای این کار زمان خاصی را در نظر بگیرید تا با آرامش بیشتری غذا بخورید.

2- آنالیز های دانشمندان نشان می دهد که غذا های نشاسته ای مانند ماکارونی، برنج و نان به دلیل تأثیر در بهبود کیفیت خواب، در شب امتحان مفید هستند.

3- صبح روز امتحان بهتر است به منظور افزایش کارایی مغز، از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند تخم مرغ، نان سنگک یا بربری با عسل یا پنیر استفاده گردد.

4- کارشناسان تغذیه به دانش آموزانی که اضطراب زیادی دارند و نمی توانند صبحانه مفصلی بخورند، توصیه می نمایند از موز و مقداری کشمش استفاده نمایند.

5- برخی از دانش آموزان به دلیل اضطراب زیاد، امتحانات خود را خراب می نمایند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذا های مناسب استفاده نمایند. برخی از سبزی ها از قبیل: ریحان، نعنا، کاهو و سیب در کاهش اضطراب بسیار مفید هستند.

6- خوردن نان و پنیر و گردو یا یک ظرف عدسی در روز امتحان یاری می نماید تا در طول امتحان آرام باشید. همچنین خوردن عسل و نوشیدنی های حاوی عسل در کاهش اضطراب بسیار موثر است.

7- خوردن جگر، گوشت و ماهی، یاری زیادی در کاهش اضطراب می نماید، زیرا کم خونی نیز یکی از دلایل کاهش یادگیری و تمرکز است.

8- در ساعات مطالعه از خوردن ماست ترش و دوغ ترش بپرهیزید و خوردن روزانه شیر و همچنین ماست شیرین را از قلم نیاندازید.

9- در ایام امتحان، بیشتر مواظب سلامت خود باشید تا در معرض سرماخوردگی، گرمازدگی، مسمومیت های غذایی و سوء هاضمه قرار نگیرید و از خوردن غذا در بیرون از خانه جدا خودداری کنید. غذا را خوب بجوید و به آرامی میل کنید.

10- در طول روز آب کافی بیاشامید، اما دقت داشته باشید که آشامیدن آب و نوشیدنی های دیگر در وسط غذا سبب اختلال در هضم و ایجاد نفخ می گردد.

11- از مصرف زیاد شیرینیجات و تنقلات خودداری کنید. این خوراکی ها ممکن است در نگاه اول انرژی زا به نظر برسند، اما باید توجه داشت که این قابلیت در آن ها بسیار کم دوام است و پس از مدتی احساس خستگی بیشتری به شما دست خواهد داد.

12- بر خلاف تصور عموم، مطالعه و درس خواندن احتیاج بدن به انرژی را افزایش نمی دهد، بنابراین استفاده بیش از حد از مواد غذایی شیرین و چرب در طول دوران امتحان، نه تنها مفید نیست، بلکه سبب چاقی می گردد.

13- صبحانه غذای اصلی است، ناهار و شام را کمی مختصرتر بخورید، اما صبحانه را کامل میل کنید.

15- مصرف روزانه یک لیوان شیر، برای ایجاد آرامش در طول دوران امتحان موثر است.

16- خوردن آجیل از قبیل: بادام، کشمش، فندق، گردو و نخودچی که سرشار از منیزیم است، به یادگیری یاری می نماید، زیرا کمبود آن یکی از علل کاهش یادگیری است.

17- از خوردن قهوه و چای پُررنگ، خودداری کنید، ولی چای کم رنگ مفید است.

18- ایجاد فضای خانوادگی شاد و مفرح، مخصوصا در این ایام کرونایی لازم و لازم است.

19- اخبار کرونا را فقط در زمان های معین و محدود، حتی الامکان بدون حضور دانش آموز پیگیری کنید.

20 - تأمین ویتامین های تقویت نماینده سیستم ایمنی بدن به وسیله برنامه غذایی مناسب صورت گیرد.

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

منبع: فرادید
انتشار: 5 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 94965

به "20 نکته تغذیه ای در ایام امتحانات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "20 نکته تغذیه ای در ایام امتحانات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید